Voor een kleine klus tot middelgrote verbouwing, keuken of badkamer, DVKK, biedt u uitstekende kwaliteit.
In nauwe samenspraak met onze klanten wordt een resultaat gerealiseerd dat U voor ogen heeft.
Door te werken met moderne top materialen en goede gereedschappen kunnen wij iedere aangenomen klus tot een schitterend resultaat brengen.
Wij staan garant voor onze uitvoering.

WERKWIJZEU heeft een idee. Wij kunnen helpen. Door goed uw eisen en wensen te inventariseren en met onze kennis, komen wij samen tot een plan.

Of het nu gaat om:
Het plaatsen van een nieuw stopcontact;
Het realiseren van uw nieuwe keuken of badkamer;
Het afwerken van uw zolderkamer;
Het sausen van uw kamer;
Het ophangen van een lamp;
Het schilderwerk binnen en/of buiten;
Kortom: Een grote of kleine klus, wij helpen u graag.

Omdat iedere situatie anders is, komen wij bij grotere werken het liefst ter plaatse om de situatie op te nemen. Hierna maken wij een geheel vrijblijvende offerte. Na acceptatie van de offerte gaan we aan de slag.

Wij werken netjes, efficiënt en  laten geen afval achter, zodat u na oplevering volop kunt genieten.

PROJECTENÉén van onze projecten is de realisatie van een appartement in de binnenstad van Kampen. Na volledige sloop van het interieur van de oude woning wordt de verdieping opnieuw ingedeeld met een badkamer, open keuken en living. In dit appartement worden authentieke delen gecombineerd met strakke moderne industriële lijnen.
Wij verzorgen de volledige bouw; van het plaatsen van muren; isoleren; elektriciteit, afvoeren, waterleiding, verwarming; schilderwerk tot en met het plaatsen van een keuken. Volg dit project op onze projecten pagina.